Категории

Книги » Шахмат

Encyclopedia of Chess Openings. Volume 2.C (1. e4 e6, 1. e4 e5)
корица
Автор: Aleksandar Matanovic
Година: 1981
Издател: Chess Informant
Цена: 145 лв.
Номер: 21936
Наличност: 1
Описание: Безплатна доставка - Encyclopedia of Chess Openings Volume 2.C (1. e4 e6, 1. e4 e5)