Категории

Книги » Старопечатни и книги издадени преди 1947 г. » история и военно изкуство

A history of Poland from the earliest times to the present day
корица
Автор: Major F.E. Whitton
Година: 1917
Издател: Constable and Company ltd., London
Цена: 45 лв.
Номер: 15270
Наличност: 1
Описание: With maps. 303 p.